Het is elke keer weer spannend. Wie wordt er na iedere thuiswedstrijd van Veendam uitgeroepen tot  Man of the Match? Ook dit seizoen zal er na elke thuiswedstrijd weer een man of the match gekozen worden.


Bij elke thuiswedstrijd kan iedere speler afhankelijk van het aantal stemmen weer 5, 3 of 1 punt verdienen en zo zullen we ook deze keer weer op het einde van het seizoen bekend kunnen maken wie volgens de fans over het hele seizoen de beste speler van BV Veendam  geworden is.


Net zoals vorige edities wordt ook dit seizoen The Man of the match gekozen door de ‘echte’ kenners, de leden van Veendam4-ever.nl .

 

Bij de Lee Payne bokaal gaat het niet alleen om de houding van een speler binnen het veld maar ook buiten het veld, omgang met de supporters. Daarom zal er aan het eind van het seizoen een extra stemronde zijn die de eindstand nog behoorlijk kan beinvloeden. Immers wie is de sympathiekste Veendamspeler van het afgelopen seizoen. De winnaar krijgt 10 punten gevolgd door nummer 2 met 5 punten en nummer drie met 3 punten.

 

Net als Lee Payne moet de winnaar van de Lee Payne bokaal zowel binnen als buiten het veld van toegevoegde waarde zijn voor de Veendamsupporters.Het hoeft dus niet automatisch te betekenen dat de beste speler ook de winnaar van deze publieks prijs wordt.